IDUN Minerals
SVALANMÄRKTMEIKKIPUUTERI RUOTSIN ASTMA- JA ALLERGIALIITON SUOSITUSLISTALLE
Ruotsin Astma- ja allergialiiton suositukset auttavat kuluttajia valitsemaan tuotteita, jotka ovat turvallisia allergianäkökulmasta katsottuna. IDUN Minerals –sarjan meikkipuuteri on ainoa kosmetiikkatuote, joka on päässyt Ruotsin Astma- ja allergialiiton suosituslistalle. Tuotteelle on annettu myös Svalanmärkt (Pääsky-merkki), joka osoittaa, että tuote ei sisällä yleisimpiä allergeenejä eikä muita ihoa ärsyttäviä ainesosia.

IDUN MINERALS


IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.TULEVAT ESITTELYT


IDUN Minerals -esittelijöitä voit tavata apteekeissa eri puolella Suomea tekemässä pikameikkejä ja opastamassa oikeiden sävyjen valinnassa.

Lähiviikkojen meikkipäivät:

3.4 klo 14-18, Klaukkalan Apteekki (esittely)
5.4 klo 12-16, Hämeenlinnan Keskus-Apteekki (esittely)
11.4 klo 15-18, Ruoholahden Ässä Apteekki, Helsinki
19.4 klo 11-16, Haminan Keskus-Apteekki
19.4 klo 11-17, Järvenpään 2. Apteekki
20.4 klo 11-17, Ylöjärven Apteekki
20.4 klo 12-17, Petosen Apteekki
20.4 klo 10-16, Toriapteekki, Kuopio
21.4 klo 12-18, Koivu Apteekki, Tampere
22.4 klo 16-19, Tikkurilan Asema Apteekki (naistenilta)

Tervetuloa tutustumaan upeisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin IDUN Minerals -meikkeihin!

IDUN FACEBOOKISSA


NORRSKEN -MEIKKIVOIDE


Valoaheijastava nestemäinen mineraalimeikkivoide, joka tuo kasvoille tasaisen kauniin pinnan ja suojaa samalla ihoa. Erittäin tarkasti puhdistetut mineraalipigmentit vesipohjaisessa koostumuksessa antavat luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen.


OIKEA SÄVY?


Maahantuoja: Mikacos Oy | Pulttitie 18 | 00880 Helsinki | Puh: (09) 751 04 400 | E-mail: info@mikacos.fi