IDUN Minerals                                                                                                 IDUN Minerals

                                                                                                 Mineraalimeikkisarja kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille

                                                                                                 IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille sekä erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ainesosina käytetään vain puhtaimpia ja turvallisimpia raaka-aineita. IDUN Minerals on lanseerattu vuonna 2011 pelkästään apteekkimyyntiin Ruotsissa ja sarja on kehitetty apteekkien laatu- ja terveysstandardeihin sopivaksi. Sarjaan kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Lisäksi valikoimassa ovat laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.


                                                                                                 Erittäin tarkasti puhdistetut mineraalit

                                                                                                 IDUN Minerals eroaa muista mineraalimeikkisarjoista sillä, että tuotteissa käytettävät mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Tämä tarkoittaa, että mineraaleista on karsittu esimerkiksi nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Tuotteet eivät sisällä myöskään talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttioksikloridia tai säilöntäaineita. (Ainoastaan silmämeikkituotteet eli ripsivärit, rajauskynät ja kulmakynät sisältävät tarkoin valittuja säilöntäaineita.) Ainesosien puhtauden vuoksi myös herkkäihoiset voivat käyttää IDUNin tuotteita ongelmitta.


                                                                                                 Luonnollinen meikki, joka antaa ihon hengittää

                                                                                                 IDUN Minerals -tuotteet eivät tuki huokosia, vaan antavat ihon hengittää. Tuotteiden koostumuksilla on ihoa hoitava ja rauhoittava vaikutus. Ne antavat samalla iholle luonnollisen aurinkosuojan, mikä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Tuotteet auttavat myös ehkäisemään pienten pintajuonteiden sekä pigmenttiläiskien muodostumista.


                                                                                                 Riittoisat ja kohtuuhintaiset tuotteet

                                                                                                 Tiivis mineraalikoostumus on hyvin runsaspigmenttistä ja riittoisaa. Kauniin ja tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi tarvitaan vain pieni määrä tuotetta. Mineraalit peittävät pigmenttiläiskät, katkenneet verisuonet, couperosan, pienet juonteet sekä muut ihon epätasaisuudet antaen sille kauniin hehkun. IDUN Minerals takaa parhaan laadun kohtuuhinnalla.
                                                                                                 Maahantuoja: Letsfaceit Nordic Oy| Puh: 040 1374444 | E-mail: minna.raatikainen@letsfaceit.fi