IDUN Minerals                                                                                                 Svalanmärkt: IDUN Minerals -meikkipuuteri


                                                                                                 Ainoa kosmetiikkatuote, jota Ruotsin Astma- ja

                                                                                                 Allergialiitto suosittelee


                                                                                                 Ruotsin Astma- ja allergialiiton suositukset auttavat kuluttajia valitsemaan tuotteita, jotka ovat turvallisia allergianäkökulmasta katsottuna. IDUN Minerals –sarjan meikkipuuteri on ainoa kosmetiikkatuote, joka on päässyt Ruotsin Astma- ja allergialiiton suosituslistalle. Tuotteelle on annettu myös Svalanmärkt (Pääsky-merkki), joka osoittaa, että tuote ei sisällä yleisimpiä allergeeneja, hajusteita tai muita tunnettuja, ihoa ärsyttäviä ainesosia.

                                                                                                 "Olemme iloisia siitä, että voimme täydentää suositeltujen tuotteiden listaa myös kosmetiikan puolella. Toivomme, että IDUNin mineraalimeikkipuuteri sopii kaikille herkkäihoisille", kommentoi Maritha Sedvallson, Astma- ja allergialiiton puheenjohtaja. IDUN Minerals –meikkipuuteri koostuu erittäin tarkasti puhdistetuista mineraaleista ja se on kehitetty sopimaan herkkäihoisille. Ihmisille, joille on kehittynyt kosmetiikka-allergia muista tuotteista tai jotka kärsivät iho-ongelmista, kuten aknesta tai ruusufinnistä, on ollut apua IDUN Minerals –meikkipuuterin käytöstä. Ihmiset ovat kommentoineet ihonsa voivan paremmin tuotteen ansiosta. Pääsky-merkki toimii laadun takeena ja luo turvallisuuden tunnetta kuluttajille.

                                                                                                 "Olemme hyvin ylpeitä siitä, että Ruotsin Astma- ja Allergialiitto suosittelee meikkipuuteriamme. Panostamme kovasti tuotekehitykseen, jotta tuotteemme sopisivat kaikille ihotyypeille. Tämä tunnustus on siis iloinen uutinen ja kunnia meille", sanoo Caroline Thunstedt, kemisti ja tuotekehittäjä IDUN Mineralsilla. IDUN Minerals on ruotsalainen meikkisarja, jonka meikkipohjan tekoon tarkoitetut tuotteet koostuvat vain erittäin tarkasti puhdistetuista mineraalipigmenteistä. Meikit on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, myös kaikista herkimmälle iholle. IDUN Minerals on kehitetty läheisessä yhteistyössä ruotsalaisten tutkijoiden ja ihoasiantuntijoiden kanssa. Sarjaan kuuluu: meikkipuuteri, meikkivoide, puuteri, peiteaine, poskipuna, aurinkopuuteri, huulikiilto, huulipuna, luomiväri, kulmakynä, ripsiväri, rajauskynä sekä kynsilakka. Valikoimassa ovat myös siveltimet ja niille tarkoitettu, tehokas puhdistusaine.

                                                                                                 IDUN Minerals –sarjaa myydään vain apteekeissa.

                                                                                                 Lisätiedot:
                                                                                                 info@mikacos.fi
                                                                                                 http://astmaoallergiforbundet.se


                                                                                                 Maahantuoja: Letsfaceit Nordic Oy| Puh: 040 1374444 | E-mail: minna.raatikainen@letsfaceit.fi